Yritys

Itä-Helsingin Lasi Oy

Soita meille 09 755 7979 tai lasipäivystys 24h 0400 431 442.

Ota yhteyttä info@lasiliike.fi.

Itä-Helsingin Lasi Oy on palvellut tyytyväisiä asiakkaitaan pääkaupunkiseudulla jo vuodesta 1983. Olemme luotettava suomalainen yhteistyökumppani lasituspalveluissa, korjausrakentamisessa, lasi- ja alumiinirakentamisessa. Itä-Helsingin Lasi Oy:llä on yli 35 vuoden kokemus lasi- ja alumiinirakentamisesta pääkaupunkiseudulla ja Uudellamaalla. Meihin voit luottaa kaikissa lasiasioissa.

Alumiinirakenne- ja lasirakennusyksikkömme, lasituotantomme, lasimyymälämme sekä toimistomme sijaitsevat Helsingin Herttoniemessä. Palvelemme asiakkaita 24h luotettavasti, monipuolisesti, ripeästi ja joustavasti.

Itä-Helsingin Lasi Oy:stä saat kustannustehokkaasti kaiken lasirakentamiseen yhdellä puhelinsoitolla suunnittelusta asennukseen saman katon alta. Kokenut projektinjohtomme toteuttaa ja valvoo rakennesuunnittelua, alumiinirakenteiden pintakäsittelyä,  alumminirakenteiden valmistusta,  lasien valmistusta ja niiden asennusta. Toteutamme ammattitaidolla kaikki lasit ja lasituspalvelut, isot sekä pienet rakennus- ja peruskorjausprojektit pääkaupunkiseudulla.

RALA-pätevyystodistus osoittaa soveltuvuuden rakennushankkeiden toteuttamiseen. Se on osoitus lakisääteisten velvoitteiden hoitamisesta ja toimialapätevyydestä.

Tilaajavastuulain edellyttämät rekisteröitymis- ja ilmoitusvaatimukset on täytetty.

Kuulumme  Tilaajavastuu.fi Luotettava Kumppani -järjestelmään.

 

Lasituotantomme toimii Helsingin Roihupellon teollisuusalueella.

Laatu- ja ympäristöjärjestelmämme auttaa meitä vastaamaan asiakkaiden laatuodotuksiin ja jatkuvaan toiminnan parantamiseen niin asiakkaan kuin ympäristönkin eduksi.

Tuotteillamme on CE-merkintä, joka kattaa lämpölaseissa laatu- ja turvallisuusominaisuudet. CE-merkinnällä taataan myös tuotteiden rakenteiden kantavuus ja pitkäaikaiskestävyys.

FI-merkki on lämpölasien tuotannon osalta osoitus laadukkaasta tuotteista ja luotettavuudesta toimijana. Meille on tärkeää antaa asiakkaille odotuksia ylittäviä kokemuksia monipuolisesti lasitoimialalla.

Työturvallisuus on meille Itä-Helsingin Lasi Oy:ssä tärkeä. Noudatamme tiukkoja työturvallisuusmääräyksiä, joita myös itse valvomme.  Seuraamme työtapaturmattomia päiviä tuotannossa ja asennustyömaillamme. Kiinnitämme työturvallisuuteen erityishuomiomme kaikessa tekemisessä.

Kierrätämme vuosittain yli 152 tonnia tasolasia. Toimintamme on vastuullista ja ympäristöarvot huomioivaa. Ekologisuus ja kierrätys ohjaavat meitä tulevaisuuteen, jossa kaikkien on toimittava yhdessä ympäristön hyväksi, energiaa ja luonnonvaroja säästäen.

Olet tervetullut käymään Helsingissä Herttoniemessä Tulppatiellä tai voit soittaa meille 09 755 7979. Voit tutustua meihin myös videoidemme avulla.

Itä-Helsingin Lasi palvelee kuluttajia, isännöitsijöitä, huoltoyhtiöitä, taloyhtiöitä, Kiinteistöjen omistajia, kauppakeskuksia, yrityksiä ja rakennusliikkeitä intohimona lasi- ja alumiinirakentaminen.

Myymälä on avoinna Helsingin Herttoniemessä arkisin klo 8-16,

asiakaspalvelun vaihde palvelee kaikissa lasiasioissa arkisin klo 7-16, soita 09 755 7979.

Noutopiste palvelee arkisin klo 8-16.

Tervetuloa!

 

Itä-Helsingin Lasi Oy:

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy

Tulppatie 7

00880 Helsinki

www.lasiliike.fi