Parvekelasitukset ja huollot

Parvekelasitukset ja parvekelasien huollot

 

 

Tytäryhtiömme Lasipatio Oy toteuttaa parvekelasitukset ja niiden huollot taloyhtiöösi pääkaupunkiseudulla

Soita 010 338 4410 tai jätä tarjouspyyntö, yhteydenottopyyntö asiakaspalvelu@lasipatio.fi.

Parvekelasitukset ja parvekelasien huollot toteuttaa tytäryhtiömme Lasipatio Oy. Toteutamme  parvekelasitukset luotettavasti sovitussa aikataulussa koko Uudellamaalla. Saat myös parvekelasien huollot taloyhtiöllesi kätevästi erikoisliikkeestä. Lisätietoja terassi- ja parvekelasituksista saat Lasipatio Oy:n asiakaspalvelusta 010 338 4410 tai asiakaspalvelu@lasipatio.fi. Lasipatio Oy on parveke- ja terassilasien erikoisliike, jolta saat parhaan henkilökohtaisen palvelun pääkaupunkiseudulla kaikkiin parveke- ja terassilasitusprojekteihin.

Tulemme mielellämme tutustumaan teidän parvekelasitushankkeeseen ja parvekelasien huoltoprojektiin. Tilaa mittakäynti. Toteutamme koko parvekelasituksen luotettavasti sovitussa aikataulussa. Saat myös parvekelasien huollot kätevästi parvekelasitusten erikoisliikkeestä. Lisätietoja parvekelasituksista saat helposti asiantuntijoiltamme soittamalla 010 338 4410 tai asiakaspalvelu@lasipatio.fi 

 

 

Asentamamme parvekelasitus antaa kotiin mukavasti lisätilaa, kun parveke on suojassa tuulelta, sateelta ja lumelta. Siistillä parvekkeella on mukava viettää aikaa. Lasitus pitää myös turhat äänet loitolla, sillä lasitus absorboi miellyttävästi ääniä lasitetulla parvekkeella. Parvekelasitus on energiasäästävä ja oikea ratkaisu.

 

Parvekelasitus säästää kiinteistöä ja energiaa

Toteutimme taloyhtiön parvekelasitukset Helsinkiin.

Katso parvekelasitusvideo.

”Tilasimme parvekelasitukset yksilöllisesti koko taloyhtiöön. Jokainen sai tilata haluamansa tyyppisen parvekelasituksen. Me olemme kyllä tyytyväisiä toteutukseen. Kiitos siitä.”

 

Lataa PDF tästä

 

Helppokäyttöinen, turvallinen ja kestävä

Parvekelasituksemme on kotimainen, pystypuitteeton lasitusjärjestelmä, joka sopii mainiosti sekä uudis- että peruskorjauksiin. Pääkaupunkiseudulla myymämme ja asentamamme parvekelasit valmistaa Alutec.

 

Helppo avata kokonaan, sulkea ja pestä

Avattaessa ja suljettaessa lasitus liukuu kevyesti yläreunan liukukiskon ja alareunan ohjauskiskon varassa. Lasit avataan yksitellen parvekkeen sivuseinälle, jolloin aukko saadaan kokonaan vapaaksi ja lasit voidaan helposti pestä myös ulkopinnoilta.

 

 

 

Turvallinen ja kestävä

Lasitus on aina karkaistua turvalasia. Lasipaksuus on 6 mm tai 8 mm. Alumiiniprofiilit, liuku- ja ohjausmekanismit on valmistettu säänkestävästä materiaalista. Parvekelasituksella on viiden (5) vuoden materiaalitakuu ja asennuksella kahden (2) vuoden takuu. Lasituksen lukitus on lapsiturvallinen. Parvekelasitus on erittäin turvallinen ratkaisu koko perheelle.

 

 

Yksilöllinen ilme

Parvekelasitus sopii myös monikulmaisille parvekkeille, koska laseja voidaan liu’uttaa kulmien yli rakenteiden  niin salliessa. Lasitus antaa myös mahdollisuuden yksilöllisiin kokonaisratkaisuihin lisäten kohteen julkisivun monipuolisuutta ja arvoa. Parvekelasitus suojaa rakenteita kosteudelta, lumelta ja pölyltä sekä vähentää merkittävästi saneeraus- ja huoltotoimenpiteitä pitkällä aikavälillä. Tuotteet valmistetaan aina yksilöllisesti mittatilaustyönä ja toimitetaan valmiiksi asennettuna. Tilaa maksuton suunnittelukäynti nyt, 010 338 4410.

Lue lisää lasitetuista kaidejärjestelmistä.

 

 

absorboi ääntä ja säästää myös energiaa

Parvekelasitus absorboi miellyttävästi ääniä. Parvekkeiden lasituksella säästetään myös merkittävästi energiaa. Kysy aiheesta tarkemmin asiakasipalvelustamme parvekelasitusten asiantuntijalta.

 

 

PARVEKELASITUKSET KOKONAISPALVELUNA TALOYHTIÖLLE

Parvekelasitukset ja huollot on hyvä tilata samasta paikasta luotettavalta paikalliselta lasiliikkeeltä. Kun haluatte taloyhtiöönne parvekelasitukset, pyytäkää asiantuntijaamme esittelykäynnille. Toteutamme parvekelasitukset kokonaispalveluna suunnittelusta asennukseen, -ja huollotkin onnistuvat kätevästi Uudellamaalla.

Saat kokonaispalveluna meiltä yhdellä soitolla rakennesuunnittelun piirustuksineen, alumiinirakenteiden pintakäsittelyn, alumiinirakenteiden valmistuksen, parvekelasien valmistuksen ja asennuksen. Ja huoltopalvelummekin palvelee koko Uudellamaalla.

Kysy tarkemmin parvekelasitusten kokonaispalvelusta asiantuntijalta. Projektipäällikkömme huolehtivat parvekelasitusprojektistasi vastuullisesti. Autamme mahdollisen toimenpideluvan hakemisessa.

 

 

Lasitetulla parvekkeella nautit

Lasittamalla parvekkeesi saat jatkoaikaa kesälle ja lisää tilaa kotiisi. Lasitettu parveke on olohuoneen jatke, jolla voit istuskella katselemassa vuodenaikojen vaihtumista, lueskella tai muuten viettää aikaa perheesi ja ystäviesi kanssa. Nautit parvekkeella olostasi mihin vuodenaikaan tahansa ja säästä riippumatta. Voit kasvattaa yrttejä tai käyttää sitä harrastus- ja työtilana. Parvekelasit suojaavat parvekettasi ja ulkoseiniäsi kosteudelta, lumelta ja pölyltä, sekä vaimentavat liikenteen melua.

 

 

Parvekelasit ovat varsin huomaamattomat ulkoa päin ja parantavat julkisivujen ilmettä tai rakennuksen arkkitehtuuria. Lasitukseen voit valita kirkkaan lasin tai himmeän satiinilasin, jolloin lasitus antaa myös näkösuojaa. Yksi lasivaihtoehto on auringolta suojaava värjätty lasi. Parvekelasit Helsinki -tuotteemme on kestävä, tyylikäs ja turvallinen ratkaisu parvekkeellesi. Integroituna muihin parveke- ja terassituotteisiimme saat toimivan ja viimeistellyn ratkaisun parvekkeellesi. Käyttöarvonsa lisäksi lasitus nostaa myös asuntosi rahallista arvoa. Kysy tarjousta itsellesi tai koko taloyhtiölle.

Suunnittelukäynti on hyvä sopia heti, lasiasiantuntijamme mittaa kohteesi. Tulemme mielellään tutustumaan kohteeseenne, soita 010 338 4410

 

Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti parveke- ja terassilasitukset, Pärnunkatu, Vuosaari, Helsinki, 2015

 

Parvekelasit Helsinki on turvallinen ja helppohoitoinen

Parvekelasit Helsinki -mallisto on asennettavissa lähes mille tahansa parvekkeelle. Se voidaan kiinnittää yhtä hyvin puuhun, betoniin tai teräkseen. Lasi materiaalina on kestävä, turvallinen ja helppohoitoinen. Vedenkestävyytensä ansioista lasi sopii oivallisesti ulkotiloihin. Parvekelasit Helsinki -lasitus valmistetaan aina karkaistusta turvalasista. Käyttämämme alumiiniprofiilit, kiinnikkeet ja helat ovat turvallisia, laadukkaita ja säänkestäviä sekä lasituksen lukitukset lapsiturvallisia.

 

 

Parvekelasit liukuvat kevyesti yläreunan kiskojensa varassa. Näin lasitus on helppo sekä avata, että sulkea. Lasit avataan yksi kerrallaan parvekkeen sivuseinälle, jolloin lasitus on muunneltavissa. Parvekelasit on näin myös aina helppo puhdistaa. Myönnämme lasitukselle viiden (5) vuoden ja asennukselle kahden (2) vuoden takuun. Parvekelasitus Helsinki -palvelu toteutetaan sinun toiveidesi mukaan aina mittatilaustyönä. Varaa oma suunnittelukäynti asiantuntijaltamme, soita 010 338 4410.

 

 

lasitetusta parvekkeesta lisätilaa kotiisi

Soita 010 338 4410 ja kysy lisää Lasipation parvekelasituksista. Kerro meille minkälainen parvekkeesi on ja minkälaiset parvekelasit haluat. Me kerromme sinulle, milloin voit kantaa lempituolisi uudelle mukavalle parvekkeelle ja istahtaa nauttimaan olostasi säästä välittämättä.

Parvekelasitusprojekti on helppo toteuttaa asiantuntijoidemme kanssa nopeasti ja kustannustehokkaasti. Saat projektipäällikön hoitamaan parvekelasituksiasi.

 

Katso myös terassilasitusvideo.

Suihkuseinät, saunalasitukset ja parvekelasitukset hotelli Scandic Helsinki Aviacongressiin.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Itä-Helsingin Lasi Oy palvelee sinua.

Projektipäällikkö Jukka Vilen 040 710 8944

Soita 09 755 7979, arkisin klo 7-16

Myymälä ja noutopiste arkisin klo 8-16

Korjauspäivystys 24h 0400 431 442

Lähetä viesti info@lasiliike.fi

Itä-Helsingin Lasi Oy:n toimihenkilöiden yhteystiedot löydät tästä.

Jätä tästä tarjouspyyntö tai yhteydenottopyyntö.