Alumiinirakenteet

Kun haluat tehdä lasista sisäseinää, julkisivua, kattoa tai muuta vaativaa lopputulosta, me pidämme huolen, että lasi saa ympärilleen vahvat ja turvalliset alumiinirakenteet.

You are here:

Alumiinirakentaminen – kustannustehokas ja tyylikäs ratkaisu rakennusprojekteihin

Alumiinirakentaminen on erinomainen valinta, kun suunnittelet uuden julkisivun, lasikaton, terassin tai lasiseinän rakentamista. Tämä menetelmä tarjoaa sekä kustannustehokkuutta että visuaalista näyttävyyttä. Käyttämällä parhaita rakennusjärjestelmiä, tarjoamme monipuolisia ratkaisuja, jotka soveltuvat laajasti eri rakennusprojekteihin. Järjestelmät ovat yhteensopivia toistensa kanssa. Jokaisessa järjestelmässä on käytössä kestävät ja tiiviit tiivisteet, jotka auttavat hallitsemaan kosteutta ja estämään sisäilmaongelmia sekä kosteusvaurioita.

Alumiinirakentamisen hyödyt:

  • Esteettisyys ja Arvonlisäys: Tyylikäs julkisivu nostaa kiinteistösi arvoa.
  • Kustannustehokkuus: Nopea ja hyvin suunniteltu rakennusprosessi säästää aikaa ja rahaa.
  • Kevytrakenteisuus ja Lujuus: Alumiinirakenteet ovat kevyitä, mutta kestäviä, mahdollistaen sirot ja monipuoliset rakenteelliset ratkaisut.
  • Kosteudenhallinta: Tuulettuvat alumiinirakenteet pitävät rakenteet kuivina ja ehkäisevät vaurioita.
  • Energiatehokkuus: Lämpöeristetyt alumiinirakenteet tehostavat energiansäästöä.

Ydinosaamistamme: alumiinirakentaminen avaimet käteen -palveluna

Lasiliike.fi tarjoaa kattavia alumiini- ja lasirakentamisen palveluita avaimet käteen -periaatteella. Palvelumme kattaa kaiken rakennesuunnittelusta asennukseen. Rakennesuunnittelijamme mitoittavat juuri sinulle sopivat alumiinirakenteet ja asiantuntijamme auttavat suunnittelemaan juuri sinun tarpeisiisi sopivan ratkaisun. Meillä on vuosikymmenten kokemus alalla ja käytämme vain parhaiden alumiinivalmistajien CE-merkittyjä rakennusjärjestelmiä.

Palvelumme kattaa:

  • Rakennesuunnittelu
  • Alumiinirakentaminen
  • Lasirakentaminen
  • Nostoautopalvelu
  • Huollot
  • Viiden vuoden materiaalitakuu

Ota yhteyttä – keskustele asiantuntijamme kanssa

Jos olet kiinnostunut alumiinirakentamisesta tai haluat kuulla lisää palveluistamme, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Lasiliike.fi auttaa mielellään ja varmistaa, että projektisi toteutetaan sujuvasti ja ammattitaidolla.

Tarjouspyyntö

Alumiinirakenteet

Referenssit

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivujen lasiseinien täydellisen peruskorjauksen. Ulko-ovet vaihdettiin ja julkisivun alumiinirakenteet tehtiin valmiiksi Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotantolaitoksessa. Savunpoistoikkunat ja lämpölasit asennettiin heti samana päivänä kohteessa alumiinirakenteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä lasiliikkeen monipuoliseen toimintaan julkisivuremontin yhteydessä.”
Isännöitsijä Susanna Myller, As Oy Mellunporo