Ulko-ovet

Alumiiniset ulko-ovet toteutetaan lämmöneristävällä ulko-ovijärjestelmällä.

ULKO-OVET

Alumiiniset ulko-ovet toteutetaan lämmöneristävällä ulko-ovijärjestelmällä. Alumiiniovet ovat kestäviä ja varmatoimisia vuodesta toiseen sekä soveltuvat hyvin niin uudis- kuin saneerauskohteisiin.

Alumiiniovia voidaan toimittaa myös erilaisilla paloluokituksilla. Lasivaihtoehdot alumiinioviin ovat vapaasti valittavissa asiakkaan toiveiden mukaisesti. Palo-ovet ovat CE-hyväksyttyjä.

Kaikissa ulko-ovissamme on perusvarusteena:

  • Eristetty, alumiinipinnoitteinen, ovensävyinen umpiosa
  • Kestävät, säädettävät kolmilehtiset, ovensävyiset saranat
  • Kaksinkertaiset tiivisteet
  • Valmiit työstöt mekaaniselle lukkorungolle sekä vetimille tai painikkeelle
  • Pariovissa järjestelmään sopiva pikasalpa
  • Väri voi olla mikä tahansa RAL-sävy

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella ulko-ovista tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Ulko-ovet

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy toteutti julkisivujen lasiseinien täydellisen peruskorjauksen. Ulko-ovet vaihdettiin ja julkisivun alumiinirakenteet tehtiin valmiiksi Itä-Helsingin Lasi Oy:n tuotantolaitoksessa. Savunpoistoikkunat ja lämpölasit asennettiin heti samana päivänä kohteessa alumiinirakenteisiin. Olemme erittäin tyytyväisiä lasiliikkeen monipuoliseen toimintaan julkisivuremontin yhteydessä.”
Isännöitsijä Susanna Myller, As Oy Mellunporo, Helsinki
”Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava yhteistyökumppani lasirakentamisessa. Toteutimme As Oy Mellunporossa 12:een porraskäytävään julkisivun lasiseinien peruskorjauksen uusimalla taloyhtiössä kaikki porraskäytävien lämpölasit , ulko-ovet ja alumiinirakenteet. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttui vaativan kohteen ammattitaitoisesti sovitun budjetin mukaisesti.”
Rakennuttajakonsultti Jouna Järviö, Tammer Talotekniikka Oy