Eristyslasit

Moni liiketila ja koti hyötyisi eristyslaseista, sillä lämmön lisäksi ne suojaavat hyvin myös melulta ja auringolta.

Lämpölasi suojaa lämmön ja äänen lisäksi UV-säteiltä

Linjastomme Roihupellossa tekee toiveidesi mukaiset eristyslasit aina pienistä ruuduista monien metrien kokoon asti. Lasi saadaan eristämään niin kylmyyttä kuin ääntä, sekä suojaamaan myös auringon UV-säteiltä.

Kelpuuta vain laatulasi

Kun harkitset eristyslasia, tarkista että se on saanut laatuleiman. Tuotantomme tarkastetaan ja hyväksytään vuosittain, minkä näet lasiemme rakennus- ja energiamääräykset täyttävistä CE- ja FI-merkinnöistä.

Ota yhteyttä

Jos haluat jutella lämpölaseista tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Eristyslasit

Asiakaskokemukset

”Itä-Helsingin Lasi Oy palveli meitä nopeasti ja ammattitaitoisesti näyteikkunamme rikkoutuessa syksyllä 2017. Lasiliikkeen lasimestari kävi ensin paikkaamassa ikkunan, otti mitat ja uusi lämpölasi saatiin asennuttua jo viiden päivän kuluttua vahingosta. Heidän oma lämpölasituotantonsa antoi meille mahdollisuuden saada uusi näyteikkuna asennettuna alle viikossa tärkeällä vuokralaisellemme”
Kauppakeskuksen kiinteistöpäällikkö, Helsinki, lämpölasin valmistus ja vaihto
”Itä-Helsingin Lasi Oy on luotettava yhteistyökumppani lasirakentamisessa. Toteutimme As Oy Mellunporossa 12:een porraskäytävään julkisivun lasiseinien peruskorjauksen uusimalla taloyhtiössä kaikki porraskäytävien lämpölasit , ulko-ovet ja alumiinirakenteet. Lasiliike Itä-Helsingin Lasi Oy toteuttui vaativan kohteen ammattitaitoisesti sovitun budjetin mukaisesti.”
Rakennuttajakonsultti Jouna Järviö, Tammer Talotekniikka Oy