Parvekekaiteet

Ulkokaidejärjestelmämme soveltuu hyvin parvekelasituksiin tai itsenäisiin kaideratkaisuihin niin pientaloihin kuin kerrostaloihin.

You are here:

Parvekekaiteet

Ulkokaidejärjestelmämme soveltuu hyvin parvekelasituksiin tai itsenäisiin kaideratkaisuihin niin pientaloihin kuin kerrostaloihin. Parvekekaidejärjestelmä on suunniteltu yhteensopivaksi parvekelasitusjärjestelmämme kanssa.

Kaidejärjestelmää voidaan käyttää myös ilman parvekelasitusta. Kaidejärjestelmän avulla voidaan korostaa rakennuksen arkkitehtonisia piirteitä tai päivittää julkisivu nykyaikaiseksi kokonaisuudeksi, joka suojaa rakenteita ja säästää energiaa.

KAIDEJÄRJESTELMÄT TOIMITETAAN ASENNETTUINA

Kaidejärjestelmällä on viiden (5) vuoden takuu ja asennuksella on kahden (2) vuoden takuu. Kaidelasien tulee aina olla turvalasia, jotta rakennusmääräykset täyttyvät.

Laajasta valikoimastamme löytyvät erilaiset kaideprofiilit ja kiinnitysvaihtoehdot sisä- ja ulkokäyttöön.

Ota yhteyttä

Soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö, mikäli haluat keskustella lasikaideprojektistasi tarkemmin.

Tarjouspyyntö

Parvekekaiteet

Asiakaskokemukset

”Taloyhtiömme jokainen asukas sai itse hankkia lasikaiteet tai parvekelasitukset suoraan Itä-Helsingin Lasi Oy:stä. Jokaisen asukkaan yksilölliset toiveet toteutettiin ja tältä se nyt näyttää. Hieno siitä tuli!”
Isännöitsijä, As Oy, Vuosaari, Helsinki
”Itä-Helsingin Lasin lasikaiteet ovat aina olleet kotimaista huippulaatua. Suosittelen ottamaan yhteyttä. Tuosta Hernesaaresta on lyhyt tulla tänne Espooseenkin asentamaan ja huoltamaan parvekkeen laseja, jos tilanne sitä vaatii. Ja hintakin oli kohdallaan.”
Taloyhtiön asukas, Espoo, 2017