Polykarbonaattilevyt

Etsitkö lasille vahvempaa vaihtoehtoa? Polykarbonaatti on läpinäkyvä ja iskunkestävä materiaali, joka sietää isojakin säävaihteluita.

POLYKARBONAATTI SOPII ULKO- JA SISÄKÄYTTÖÖN

Polykarbonaattilevystä on moneksi: vaativiakin sääolosuhteita sietävänä se käy hyvin ulkopinnoitteeksi, ja iskunkestävänä sitä voi hyvin hyödyntää vaikkapa erilaisissa tuotantotiloissa. Polykarbonaatti kestää hyvin kolhuja ja on rikkoutuessaankin turvallinen, koska se ei sirpaloidu.

Polykarbonaattia käytetään esimerkiksi kasvihuoneissa, koska se päästää lävitseen lasia laajemman spektrin kasvien tarvitsemia auringonsäteitä. Polykarbonaatti myös eristää lämpöä, mikä pidentää kasvihuoneen käyttöaikaa.

VALITSE ITSELLESI SOPIVA MATERIAALI

Polykarbonaattia on saatavilla kahdella erilaisella pinnoitteella. Pinnoittamaton saattaa naarmuuntua lasia herkemmin eikä kestä kovia kemikaaleja. Kovapinnoitettu polykarbonaatti puolestaan ei naarmuunnu niin helposti, minkä vuoksi se sopii esimerkiksi varastojen ikkunoiksi ja kaivinkoneiden lasituksiin.

POLYKARBONAATTIA ON HELPPO MUOTOILLA

Vahva rakenne tekee polykarbonaatista ihanteellisen työstettävän. Sitä voi taivuttaa kylmänä, ja muotoon sahaaminen sekä reikien poraus on helppoa. Siksi polykarbonaattia hyödynnetään paljon pienrakentamisessa ja sisustamisessa.

Toimitamme levyt haluamissasi mitoissa nopeasti, minne tahansa pääkaupunkiseudulla.

OTA YHTEYTTÄ

Jos haluat jutella polykarbonaattilevyistä tarkemmin, soita tai jätä meille yhteydenottopyyntö. Autamme mielellämme!

Tarjouspyyntö

Polykarbonaattilevyt